- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Toneelgroep Elsenerbroek

Toneelgroep Elsenerbroek presenteert op op 28, 29 en 30 maart het stuk ‘Baron van niks tot armoe’. Het stuk wordt geregisseerd door Patrick Meenhuis en is te zien in het Brookhoes, Jan Broezeplein 1 in Markelo. De zaal opent vanaf 19.30 uur maar de aanvang van het toneelstuk is om 20.00 uur. In de pauze vindt er een verloting plaats met prachtige prijzen.

Het toneelstuk geschreven door Adriaan Vellinga speelt zich af in de chique woonkamer in het riante huis van de Baron en Barones van Voorst tot Keppel. De barones gaat regelmatig met haar vriendin shoppen maar ondertussen gaat de baron er stiekem met de butler erop uit! Als er zich bij thuiskomst van de barones een vreemde dame heeft gemeld en er zich ook nog eens een deurwaarder meldt lijkt de chaos compleet… Hoe dit afloopt? Dat zult u zelf moeten komen aanschouwen.

De entreeprijs bedraagt € 7,50 inclusief kop koffie/thee/fris en voor kinderen tot en met 12 jaar is de toegangsprijs €3,50. Kaarten voor deze voorstelling zijn te bestellen bij Anita Neutenberg via 06-27555233 of hier. Ook zijn er kaarten te reserveren via het opgave formulier op de website.