Trap ‘m An Party maakt plaats voor Borreluurtje

De vrijdagmiddag van Dorpsfeest Markelo werd vijf jaar geleden omgedoopt van Borreluurtje naar Trap ‘m An Party. Met de gedachte dat de vrijdagmiddag niet uitsluitend voor bedrijven bedoeld is maar juist voor alle Markeloërs werd kracht bijgezet aan die naamswijziging. Nu de koers voor het Dorpsfeest Markelo binnen de verschillende commissies wordt vernieuwd  is het volgens voorzitter Hilko Pruntel dan ook tijd om een nieuwe naam aan de vrijdagmiddag van het feest te geven, zo blijkt uit een bericht op de website van Dorpsfeest Markelo. De oproep aan alle Markeloërs om mee te denken en een nieuwe naam in te sturen werd goed beantwoord. Gisteravond hebben we besloten dat de Trap ‘m An Party vanaf nu de naam ‘Borreluurtje’ meekrijgt. “De naam die we nu hebben gekozen wordt al jaren officieus gebruikt. Zowel de termen bedrijvenuurtje, als Trap ’m An Party konden niet uit zijn schaduw komen en daarom hebben we bij meerderheid van stemmen vastgesteld dat de nieuwe naam ‘Borreluurtje’ is geworden”, vertelt Hilko enthousiast.