Bakermat presenteert ‘Trouble’

Markeloër Lodewijk Fluttert, de populaire Nederlandse dj en producer Bakermat heeft vandaag zijn nieuwe single ‘Trouble’ gepresenteerd. Met de single refereert hij aan de tijd waar het voor hem allemaal begon en heeft hij jazz gecombineerd met dance en soul. Bakermat geeft aan dat het nummer naast droevig ook geruststellend en opbeurend is wat het volgens hem juist tot een speciaal nummer maakt. In de officiële video voor het nummer ‘Trouble’ is opnieuw een hoofdrol weggelegd voor de animatie van Matt Baker. Het hondje werd in zijn vorige hit ‘Partystarter’ gepresenteerd waar hij op de Aarde neerstreek om mensen te ontmoeten en te laten zien hoe je een party moet starten. 

‘Trouble’ maakt gebruik van het vocale talent van singer-songwriter Albert Gold uit Hackney, die bekend staat om zijn emotionele en ritmische stijl. Bakermat onderscheidt zich met zijn live optredens door live-musici te betrekken voor zijn optredens maar ook door zijn eigen concept ‘Bakermat presents: The Circus’ waarmee hij de afgelopen jaren plaatsen aandeed in verschillende werelddelen.