Hofderby aan de Endemansdijk

Voor Sportclub Markelo staat aanstaande zondag de hofderby tegen GFC op het programma. Nadat de wedstrijd eerder dit seizoen werd afgelast wegens sneeuwval kan het duel dit keer onder prima weersomstandigheden worden afgewerkt. De zwart-witten leden vorige week een gevoelige 2-0 nederlaag tegen vv Diepenveen, hierdoor is de ploeg van trainer Rutger Kats gebrand om aanstaande zondag de rug te rechten. Tegenstander GFC speelde vorige week pas zijn eerste competitiewedstrijd van 2019. Deze wisten zij eenvoudig met 5-0 te winnen van de Gazelle.

Voorafgaand aan de wedstrijd zal er een wedstrijd tussen een jeugdelftal van Sportclub Markelo en GFC worden gespeeld waarna om 14:00 uur beide ploegen aftrappen voor de échte punten. Zowel voor- als na de wedstrijd zal DJ Henri Tijman (TMF) zorgen voor muzikale ondersteuning in de kantine. Zo wordt het publiek zowel buiten- als binnen goed verzorgd.