SC Markelo weet Hans Kraay te strikken

Hans Kraay komt vrijdag 17 mei naar de kantine van Sportclub Markelo. Hiermee is de sponsorcommissie van SC Markelo samen met de sponsorvereniging ‘Vrienden van Sportclub Markelo’ er voor het vierde jaar in geslaagd om een spraakmakende naam uit de voetbalwereld naar de kantine aan de Endemansdijk te trekken. Dat begon met Wim Kieft in 2016, gevolgd door Ron Jans in 2017 en vorig jaar was Peter Bosz te gast. Hans Kraay was al voetballer actief voor onder meer FC Dordrecht en De Graafschap en na zijn voetbalcarrière werd ‘Hansie Hansie’ trainer van amateurclubs waaronder FC Lienden en SVZW. Velen kennen de 59-jarige Kraay van het televisieprogramma Veronica Inside of presentator van Fox Sports. Deze forumavond bij SC Markelo zal deze evenals de voorgaande edities worden gepresenteerd door sportjournalist Eddy van der Ley.