Schik in de Pot met Berit Companjen

Ze is misschien niet groot, maar haar liefde voor stand-up comedy is dat gelukkig wel! Dit geldt voor Berit Companjen. Zij is 6 maart aanstaande te zien bij Herberg de Pot met haar stand-up comedy show; Schik in de Pot.

De oud-finaliste van de prestigieuze Culture Comedy Award gaat hier een show weggeven met vele herkenbare situaties. Berit staat namelijk bekend om haar scherpe observaties en haar uitnodigende persoonlijkheid. Berit Companjen werd in het Bronovo ziekenhuis in Den Haag geboren in 1981, maar woont sindsdien in Leiden. In de jaren die volgden sprak haar moeder vaak de woorden: ‘ik wist het toen al, dit kind wordt anders’!

Nieuwsgierig geworden en heb je er nu al ‘schik’ van? Dan bent u van harte uitgenodigd om aan te schuiven. De avond begint om 20.00 uur en plaatsen zijn te reserveren via het algemene nummer 0547-361342 of hier via de mail. De kosten voor deze stand-up comedy bij Herberg de Pot 6 maart aanstaande bedragen € 12,50. Herberg de Pot verzorgde al eerder succesvolle avonden met onder andere Wilko Terwijn.