Dames 1 verliest van Witkampers

Gisteren speelde het damesteam van Sportclub Markelo de uitwedstrijd tegen de Witkampers VR2. Om 12.00 uur werd er afgetrapt in Laren. Myrthe Stomps kwam de dames versterken vanuit het meisjesteam. De eerste helft verliep erg moeizaam. Er werd onrustig gevoetbald en veel passen kwamen niet aan. Vlak voor de rust kreeg Markelo dan ook een tegendoelpunt, waardoor ze met een 1-0 achterstand de rust in gingen.

Na de rust wist Markelo zich in eerste instantie goed te herpakken. In de 48e minuut wist Romy Rossing te scoren, na een afvallende bal vanuit een corner. Dit betekende een gelijkstand van 1-1. Na ongeveer 60 minuten speeltijd ontving Sandra Stokreef een gele kaart en moest Markelo de wedstrijd 10 minuten lang met 10 dames voortzetten. In deze 10 minuten kregen ze helaas ook een tweede tegengoal. 2-1 was de stand. Met nog een kwartier te spelen was Markelo nog steeds zoekende naar de gelijkmaker. Jammer genoeg werd het harde werken niet beloond en in tegendeel volgde ook een derde tegendoelpunt. Met een eindstand van 3-1 vertrokken de dames zonder punten terug naar Markelo. Volgende week hopen ze op een beter resultaat tegen Heino VR1. De wedstrijd wordt om 11.00 uur gespeeld aan de Endemansdijk.