Enter en Markelo delen de punten

Op bezoek bij Enter begon Markelo sterk. Al na 4 minuten kreeg Markelo een strafschop, nadat Enter hands maakte. Sam Schreurs wist dit buitenkansje te benutten en schoot de bal rustig binnen. Vervolgens kreeg het publiek een matige eerste helft te zien waarin weinig gebeurde. Vlak voor rust kreeg Markelo nog enkele goede mogelijkheden om de 0-2 te maken, maar de goal bleef uit. Vervolgens werd er zwak aan de tweede helft begonnen en werd er geen goed vervolg gegeven aan de eerste helft. Enter was daarna de betere ploeg en wist in de 84e minuut dan ook de terechte gelijkmaker te maken. Wederom een gelijkspel voor de zwart-witten. Volgende week is DAVO de tegenstander aan de Endemansdijk in Markelo.