Markeloërs succesvol op Hulsbeek

Tijdens de laatste wedstrijd van de in totaal 6 wedstrijden van de Twentse Cross Competitie op het Hulsbeek werden door de Markelose Lars en Kim Jansen, bijzondere prestaties neergezet. Broer en zus wisten namelijk allebei het podium te beklimmen. Kim was vooraf in het klassement al zeker van een 3e plek. Voor Lars lagen de kaarten aan het begin van wedstrijd iets anders. Hij moest nog serieus aan de bak om bij de eerste 3 in het klassement te eindigen. Na een spannende wedstrijd waarbij Lars een sterke wedstrijd wist neer te zetten, werd hij knap 2e waardoor hij zijn derde plaats in de competitie veilig stelde. Zowel Lars als Kim zijn lid van Atletiekvereniging Goor ’75.

Markeloër Luc Kappert wist ook een 2e plaats in deze atletiekwedstrijd op zijn naam te schrijven en eindigde daarmee op een 2e plaats in het klassement bij de jongens junioren b. Remco Slot pakte op de zes kilometer een 10e plaats.

Atletiekvereniging Goor ’75 organiseert op 9 maart weer haar traditionele Bovenbergcrossloop.