Markelo en Broekland delen de punten

Onder heerlijke weersomstandigheden werd in Broekland vandaag de competitie hervat. In het begin van de wedstrijd was het aftasten en creëerden beide ploegen maar een paar kleine kansjes. Echter kwam Broekland na 25 minuten spelen uit het niets op een 1-0 voorsprong. Nadat de bal achterin slecht werd verwerkt werd de bal van 18 meter binnengeschoten. Tien minuten later werd René Kuijpers de diepte ingestuurd door Bart Klumpers, waarna Kuijpers rustig bleef en beheerst de bal langs de doelman van Broekland schoof. Na de 1-1 ruststand was Markelo de betere ploeg in de tweede helft. Er werden voldoende kansen gecreëerd om op voorsprong te komen, maar de scherpte in de afronding ontbrak. Hierdoor laten de zwart-witten twee punten liggen in Broekland. Volgende week speelt Markelo thuis tegen de nummer twee Holten.