Kick-Off Wielertourclub Markelo

Op vrijdag 1 februari vindt bij De Kroon de kick-off plaats van een nieuwe vereniging in Markelo, namelijk de Wielertourclub Markelo. Een groep enthousiaste wielerliefhebbers zijn hiervoor enkele maanden geleden begonnen met de voorbereidingen. De groep vond het hoog tijd worden dat Markelo zijn eigen wielertourclub krijgt voor de vele wielrenners en mountainbikers die ons dorp rijk is. Lijkt het jou nou ook leuk om in clubverband te gaan fietsen? Ben je al een enthousiaste fietser of ben je dat nog niet maar lijkt het je leuk om te gaan doen? Kom dan naar deze avond om alles te horen over deze nieuwe vereniging. Het wordt een vereniging met mogelijkheden voor ieder niveau. Tijdens deze avond staat er een gastspreker op het programma. Oud-professional / ploegleider Theo de Rooij kan als geen ander vertellen over deze prachtige sport.

In Markelo kennen we al de Stichting Wielersport Markelo (SWM).  Wielertourclub Markelo en Stichting Wielersport Markelo kunnen naast elkaar bestaan en zullen daar waar mogelijk de samenwerking aan gaan. Verder zal de NTFU (Nederlandse Toer Fiets Unie) niet ontbreken op deze avond. Nieuwsgierig geworden? Kom dan vooral op vrijdag 1 februari naar de kick-off  van Wielertourclub Markelo bij Grand Cafe De Kroon. De avond start om 20.00 uur en vanaf 19.30 uur kunt u inlopen.