Uitslag Kerstcrossloop

Onder goede weersomstandigheden werd vanmorgen de Kerstcrossloop van Sportclub Markelo gehouden. Voor zowel jeugd als volwassenen waren meerdere routes uitgezet van 1,2 kilometer, 5 kilometer en 8 kilometer. Bij de jeugd waren Lisa Roessink, Lars Jansen en Luuk van Rechteren de snelste lopers. Alle jeugd kreeg als aandenken een medaille mee. Martijn Rensen bij de heren en Ymke Stomps bij de dames waren het snelst op de 5 kilometer, bij de 8 kilometer gingen Rianne Stomps bij de dames en Rene Slagman bij de heren met de eer strijken. Herbert van Doornspeek kreeg de aanmoedingsprijs, de poedelprijs was voor de verkeerd gelopen Christiaan Mensink.

De totale uitslag:

Jeugd onder 8
1 Lisa Roessink
2. Luc Hesselink
3. Thijs Kempers

Jeugd onder 11
1. Lars Jansen
2. Laura Kempers
3. Lieke Leunk

Jeugd onder 13
1. Luuk van Rechteren
2. Hidde Kolkman

Heren 5 kilometer
1. Martijn Rensen
2. Leon Oosterik
3. Arno Bouwhuis

Dames 5 kilometer
1. Ymke Stomps
2. Marije Wessels
3. Carmen Wessels

Heren 8 kilometer 
1. Rene Slagman
2. Andre Leunk
3. Hilko Vedders

Dames 8 kilometer
1. Rianne Stomps