Sc Markelo uitgeschakeld in de Tukker-Cup

Sportclub Markelo heeft vanavond het derde duel in de Tukker-Cup verloren. Op eigen veld ging de ploeg van trainer Rutger Kats met 1-3 onderuit tegen SV Delden. Kort voor rust moest Steven Bloemen geblesseerd het veld verlaten en speelde Markelo enkele minuten met 10 man. Hiervan wist Delden optimaal te profiteren door de 0-1 te maken. In de tweede helft werd keeper Henri Vruwink vervangen door Marc Kempers, dit betekende zijn debuut in Markelo 1. In het verdere verloop van de wedstrijd golfde het spel op en neer maar wist Delden de score uit te bouwen naar 0-3. Bart Klumpers zorgde nog voor het slotakkoord waardoor de zwart-witten uiteindelijk met 1-3 onderuit gingen. Door dit resultaat zijn de zwart-witten niet door naar de volgende ronde in de Tukker-Cup. Op 20 januari wordt de competitie hervat, Markelo begint dan met een uitwedstrijd tegen Broekland.