Winnaars 1e decembertrekking

De eerste winnaars van de Markelose decemberactie zijn vanmiddag getrokken. Alle prijswinnaars worden in de loop van morgen benaderd en op de hoogte gebracht waar zij de gewonnen waardebon kunnen afhalen. In de periode van 1 december tot en met 23 december kunt u bij 22 deelnemende Markelose winkeliers uw kassabon inleveren voorzien van naam en telefoonnummer waardoor u meedoet aan de decemberactie. De deelnemende ondernemers zijn allen te herkennen aan de speciale poster op het raam van hun winkelpand. In 3 trekkingen worden er uit alle ingeleverde kassabonnen in totaal 30 winnaars getrokken. De volgende trekkingsdagen zijn maandag 17 december en maandag 24 december. Tijdens de laatste trekking wordt een winnaar getrokken voor de Golden Goodiebag. 

Prijswinnaars 1e trekking decemberactie 2018 zijn:
Jager – Waardebon De Kaaswinkel
Lodeweges – Waardebon Etos Blankhorst
Erna Bakker – Waardebon De Spieker
Veneman – Waardebon Service Centrum Schuurman
Annie Mensink – Waardebon Boekhandel Prins
Olink – Waardebon Nummer 15
Ellen Pullen – Waardebon Welkoop Markelo
Van Zeijts – Waardebon Dirk van den Broek
MH Hesselink – Waardebon Hairtouch
Hazewinkel Waardebon – Voskamp wonen en slapen
Stegeman – Waardebon  Van D. Tweewielers