‘Eigentijds Lekker’: later dan verwacht

Hoewel de Sint het eerste exemplaar van ‘Eigentijds Lekker’ eind november al in ontvangst heeft mogen nemen, zal het boekje van de werkgroep ‘Het Eetbare Erf’ toch iets later in de winkels liggen dan verwacht. “We hopen dat het boekje nog op 5 december gereed is anders wordt het rond 7 december.  Wilt U toch alvast iemand verblijden met dit Markelose boekje dan liggen er inschrijfformulieren klaar bij Boek- en Kantoorvakhandel Prins en de Kaaswinkel”, vertelt Diederik Roeterdink namens de werkgroep die zich onder de paraplu van de stichting Maarkels Landschap bezig houden met het verzamelen van traditionele Maarkelse gerechten. Wanneer het boekje niet op tijd gereed is voor Pakjesavond is het misschien een leuke suggestie voor kerstcadeautje verwachten de leden van de werkgroep.