SC Markelo morgen thuis tegen De Gazelle

Aan de Endemansdijk trapt Sportclub Markelo morgen om 14.00 uur af tegen vv De Gazelle. Sportclub Markelo heeft na 9 wedstrijden dubbel zoveel punten behaald dan de tegenstander van morgen uit Deventer. Het is aan de thuisploeg om de favorietenrol waar te maken en zo de positie bovenin de ranglijst te behouden. In de selectie van Sportclub Markelo ontbreekt Roland Stege als gevolg van de blessure die hij afgelopen zondag tegen ABS opliep, Ferdi Pinkert keert na een blessure juist weer terug. Vanuit de A-jeugd zullen Mickey Slotman en Hein Pinkert aan de selectie van hoofdtrainer Rutger Kats worden toegevoegd. Kats verlengde onlangs zijn contract met een jaar bij Sportclub Markelo. “Beide partijen zijn hier erg blij mee”, aldus elftalleider Peter Stokkers in een korte reactie hierop.

Rutger Kats volgde dit seizoen Anne Jong op als hoofdtrainer bij Sportclub Markelo die naar Wilhelminaschool vertrok. Kats kwam juist over van de ploeg uit Hengelo. Sportclub Markelo strijdt onder leiding van Kats in de 4e klasse G om de bovenste plaatsen en was onlangs dicht bij een periodetitel. De ploeg uit Markelo staat 2 punten achter op koploper vv Lettele en kan morgen haar positie bovenin consolideren. Volgende week staat een uitwedstrijd tegen de koploper op het programma.