Wijnactie Fanfare Markelo

Op zaterdag 8 december gaan de leden van muziekvereniging De Fanfare vanaf  ’s morgens 9.30 uur weer langs de deur om wijn te verkopen. “Het betreft natuurlijk, net als de afgelopen jaren, een heerlijke rode en witte wijn uitstekend passend bij de komende feestdagen. Zeker bij uw kerstdiner, maar ook om op een ander moment van te genieten”, geven bestuursleden aan van de Markelose Fanfare. Ondanks het feit dat het een exclusieve wijn is, die verder nergens in Markelo te koop is,  heeft  De Fanfare dit jaar de inkoop wel via een lokale ondernemer kunnen regelen. Helaas is het deze dag niet mogelijk heel Markelo huis-aan-huis te bezoeken, maar u bent die dag vanaf 09.30 uur van harte welkom op het Kerkplein bij de verkoopstand. Kortom steun De Fanfare en verwen uzelf en uw gasten met een heerlijke Fanfare-wijn.