Meerdere woninginbraken in Markelo

De Politie Hof van Twente meldt dat er tussen zaterdag 17 november 2018 en maandag 19 november 2018 een vijftal woninginbraken hebben plaatsgevonden in Markelo. De inbraken hebben plaatsgevonden aan de Riezebessum, Burgemeester Nilantlaan, Schoolstraat, Bergweg en de Tolweg. De dader(s) hebben zich toegang verschaft door middel van verbreking van een raam. De politie heeft de zaken in onderzoek en roept uw hulp daarbij in. Heeft u afgelopen weekend rondom bovengenoemde adressen iets verdachts gezien dat zou kunnen bijdragen aan het oplossen van deze woninginbraken, dan kunt u contact op nemen met de politie Hof van Twente 0900 – 8844.

De politie roept op om 112 te bellen indien u verdachte personen in de tuin ziet, personen die in huizen gluren of glasgerinkel hoort. Uw telefoontje naar 112 kan belangrijk zijn en de pakkans van de dader(s) wordt hiermee vergroot. Let bij zo’n verdachte situatie ook goed op het signalement van de verdachte en ook op bijzondere kenmerken van kleding en het vervoermiddel.