SV Enter te sterk voor SC Markelo

Vanmiddag om 14.00 uur werd er afgetrapt op het hoofdveld voor een belangrijke wedstrijd van Sportclub Markelo tegen SV Enter. Een wedstrijd waarbij de zwartwitten onder leiding van hoofdtrainer Rutger Kats voor het eerst sinds 2010 de kans kregen om de periodetitel op naam te schrijven. De ploeg belandde in de eerste helft op achterstand doordat SV Enter het net achter doelman Henri Vruwink wist te bereiken. Niet veel later werd dit gecompenseerd door een prachtige voltreffer van René Kuijpers die daarmee de gelijkmaker op het scorebord wist te zetten. De zwartwitten keerden hiermee duidelijk terug in de wedstrijd want niet veel later scoorde Martijn Rensen waardoor de stand voor rust op 2-1 werd gezet. In de 48e minuut scoorde Enter de gelijkmaker gevolgd door opnieuw een voltreffer in het net van de zwartwitten waardoor Markelo op achterstand kwam te staan van 2-3. Na een wissel aan Markelose zijde wist Roland Stege de bal in het doel van de tegenstander te schoppen en werd de stand 3-3. Toch wist het team ook deze stand niet lang te behouden want niet veel later wisten de roodwitten de wedstrijd opnieuw naar hun hand te zetten en werd de 3-4 aangetikt op het scorebord wat ook meteen als eindstand kon worden genoteerd. 

Het vuur waarmee het team in de afgelopen periode meerdere malen heeft laten zien te kunnen spelen ontbrak vanmiddag in de wedstrijd tegen SV Enter. Voor rust leek het elftal goed in de wedstrijd te komen maar na rust kwam Markelo opnieuw niet aan spelen toe. De kans om vanmiddag op eigen veld beslag te leggen op de periodetitel lieten de zwartwitten dan ook varen. VV Lettele won vanmiddag van Broekland en ABS speelde gelijk tegen Holten 1 waardoor de periodetitel op verrassende wijze naar VV Lettele gaat.