Candle-Light bij de Bloemerie

Met een geheel, nieuw ingedeelde winkel is De Bloemerie aan de Noordachtereschweg klaar voor de jaarlijkse Candle-Light avonden op vrijdag van 19.00 tot 21.30 uur en zaterdag van 18.00 tot 21.00 uur. De winkel is sfeervol aangekleed geeft een kerstsfeer weer, die menigeen zal inspireren. Getty en Janet hebben met hun team dan ook weer veel verrassende ideeën voor een sfeervolle kerst voor u in petto. Het assortiment in de winkel is ruim opgezet en verdeeld in diverse hoeken van de winkel, die elk een eigen sfeer uitademen. Onder het genot van een winters drankje kunt u aankomend weekend tijdens de Candle-Light avonden volop genieten van deze kerstsfeer en volop inspiratie opdoen voor de gezelligste dagen van het jaar. “We hebben natuurlijk voor alle klanten weer een leuke attentie klaar staan en hopen weer veel bezoekers op onze kerstshow te mogen begroeten. Op vrijdagavond hebben we live muziek in onze winkel en voor zaterdagavond staat zelfs een optreden van Enjoy gepland”, vertellen Getty en Janet Eggink enthousiast.

Tijdens de kerstshow dit weekend zal Getty ongetwijfeld op het gebied van bloemschikken weer iets verrassends laten zien en is het zelfs mogelijk om alvast een plek te reserveren voor een nieuw seizoen workshops in 2019. Verdeeld over het jaar 2019, wordt namelijk op vier avonden een seizoensbloemstuk gemaakt door de deelnemers onder de deskundige leiding van Getty. Voor informatie over deze reeks van workshops, kunt u natuurlijk ook tijdens deze kerstshow terecht.