- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Op zoek naar Hoftalent 2018

Wie wordt dit jaar hét zangtalent van de Hof van Twente? Marlot Raanhuis uit Bentelo wist met haar vertolking van ‘Seven Nation Army’ vorig jaar de jury te overtuigen en zo de titel Hoftalent 2017 in de wacht te slepen. Inmiddels is de zoektocht naar hét zangtalent 2018 in onze gemeente gestart, want op zondag 30 december vindt de 22e editie van Hoftalenten plaats in De Reggehof in Goor. Deze avond strijden negen finalisten om de titel Hoftalent 2018. De audities voor Hoftalenten komen  in rap tempo dichterbij. Denk jij dat je het nieuwe zangtalent van de Hof van Twente bent maar heb je je nog niet aangemeld? Schrijf je dan snel in voor één van de onderdelen. 

Het Juniorprogramma is voor deelnemers tussen de 12 en 16 jaar.  Hiervoor is geen selectie maar er zijn wel voorrondes. Vanaf 16 jaar kun je je opgeven voor het Hoofdprogramma. Hier zal in de audities, een selectie worden gemaakt van 9 finalisten die op zondag 30 december in de Theaterzaal van De Reggehof gaan strijden om de titel ‘Hoftalent 2018’. De voorronde voor het juniorenprogramma wordt gehouden op 27 november vanaf 18.30 uur. De auditie voor het Hoofdprogramma zal zijn op 30 november vanaf 18.30 uur.

Bij deze voorronde/auditie wordt er van je verwacht dat je een CD/Usb, eventueel de akkoorden en de tekst van het door jou gekozen nummer meeneemt naar de Reggehof. Aanmelden voor Hoftalenten 2018 kan door een mail te sturen aan de Reggehof.