SC Markelo verliest in Tukker Cup

Sportclub Markelo heeft vanavond thuis tegen Quick ’20 met 1-4 verloren. “Een leuk oefenpotje”, aldus elftalleider Peter Stokkers na afloop. Tegen een jonge goed voetballende ploeg kregen de zwart-witten al snel een tegentreffer te verwerken. Binnen 5 minuten wist Robin Wagenaar de stand weer gelijk te trekken door een bal op aangeven van Bart Klumpers in het net te schieten. Markelo bleef voor rust de minder voetballende ploeg en met nog een tegentreffer was het 1-2 bij rust. Vlak na rust wist Quick’20 de score te vergroten tot 1-3. Daarna wist Markelo goed mee te voetballen en kwam het team beter in de wedstrijd. Quick’20 wist voor de statistieken nog een keer te scoren waardoor er na 90 minuten 1-4 op het scorebord stond.

Sportclub Markelo staat op dit moment op een derde plek in de poule nadat eerder tegen DOS’37 gelijk werd gespeeld. Op 18 december staat de volgende wedstrijd in de Tukker Cup op het programma aan de Endemansdijk tegen SV Delden. In de competitie is de eerstvolgende wedstrijd zondag thuis tegen SV Enter.