- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

‘De Kisjeskearls’ bij de Tasca

In de Schöppe zaal van Bistro de Tasca wordt op zaterdagavond 17 november een speciaal concert gegeven door de band ‘De Kisjeskearls’. De coverband is naar horen zeggen één van de betere (zo niet de beste) coverband van de legendarische rockgroep ‘Normaal’. Deze vier heren weten op treffende wijze, de sound en de energie uit de 40-jarige historie van ‘Normaal’ neer te zetten. Niet door alleen de hits te spelen, maar met name door het betere onbekendere werk  van ‘Normaal’. Kortom een avond met De Kisjeskearls is een avond ouderwets Høken, Brekken en Angoan…

Kisjeskearls staat voor de Achterhoekse vertaling voor marskramers, die van deur tot deur trokken om hun handelswaar aan de man te brengen. De Kisjeskearls doen niet anders; ze trekken van podium naar podium om de muziek van hun helden, de legendarische boerenrockband Normaal, te laten horen aan ieder die het maar wil horen.

De zaal is vanaf 20.00 uur geopend en het concert begint om 21.30 uur. De entreeprijs bedraagt in de voorverkoop 9 euro per persoon. Aan de deur betaalt u 12,50 euro. Kaarten zijn te reserveren via de website van Bistro de Tasca. Iedereen is van harte welkom op deze gezellige avond.