MTV’65 jeugd team 2 kampioenmtv’65, tennisvereniging, kampioen

Het jeugd team 2 van MTV’65 is afgelopen week KNLTB kampioen geworden. Om bovenaan de ranglijst te eindigen moest het team in Zutphen de laatste 6 wedstrijden winnen. Hierin slaagde het team glansrijk. Hoewel er een aantal spannende wedstrijden moesten worden gespeeld bleek het Markelose jeugdteam aan het langste eind te trekken. Hoewel andere teams nog een wedstrijd moeten spelen is team 2 op dit moment niet meer in te halen. Afgelopen zondag werden de teamleden gehuldigd in het clubhuis aan de Potdijk. Het seizoen werd feestelijk afgesloten met een gezamenlijk diner bij de bowlingbaan. Annabel van Veelen, Keano Geelen, Daan Lohuis, Robbe Nieland en Gijs ten Dam worden door hun ouders nogmaals van harte gefeliciteerd met het kampioenschap.