- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Sinterklaas volgende week in Markelo

Nadat de Goedheiligman zaterdag rond 12.00 uur Nederland zal binnenkomen in het Noord-Hollandse Zaandijk heeft de Sint toegezegd om ’s middags af te reizen naar Markelo. Om 14.00 uur zal hij vanaf Bistro de Tasca samen met de Pieten vertrekken voor een rit door het Markelose centrum met de traditionele begeleiding van Muziekvereniging de Fanfare. Op het Kaasplein zullen de Sint en zijn Pieten vervolgens welkom worden geheten door Wim Meulenkamp, wethouder gemeente Hof van Twente waarna aansluitend samen met de kinderen een feest wordt gehouden in de zaal bij De Kroon.

Ook dit jaar kunnen kinderen weer meedoen met een tekenwedstrijd en deze tekening inleveren bij één van de Pieten tijdens de intocht of bij de ingang van de zaal bij De Kroon. Indien je hierop duidelijk je naam en leeftijd vermeld zou je maar zo één van de winnaars kunnen worden die tijdens het feest bij De Kroon bekend gemaakt worden.

Sinds vorig jaar is de organisatie van de Sinterklaasintocht in handen van de Stichting Jeugd Aktiviteiten Markelo. Deze stichting heeft met de Pieten afgesproken dat de Pieten zaterdag 24 november ook bij Plus Blankhorst aanwezig zullen zijn.