De Kroon partner Kersttennistoernooi

De kersttoernooicommissie van MTV’65 heeft in de uitbaters van De Kroon, belangrijke partners gevonden voor de komende drie jaar. Vanaf 27 oktober start de inschrijving van de 24e editie van het Kersttennistoernooi voor 60+ en 40+ dubbel dat vanaf nu met De Kroon Grand Café Kersttoernooi zal worden aangeduid. “Vorig jaar jaar moesten we veel mensen op de wachtlijst plaatsen doordat men te laat was met inschrijven en door een wat onevenredige verdeling in de onderdelen. Dit jaar hebben we er voor gekozen om  per onderdeel een maximum aantal dubbels vast te stellen”, vertelt Jan de Jong namens de Markelose tennisvereniging. Dit jaar wordt het toernooi uitgebreid met de categorie heren Dubbel 3 (40+). 

De inschrijving voor het kersttoernooi is mogelijk vanaf 27 oktober via www.toernooi.nl. Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro. Het toernooi vindt plaats in Tennishal de Pothoek en start op 21 december om 17.30 uur en wordt afgesloten op 30 december.