Paul Glaser bij HVV

20081104_hvvDe Hervormde Vrouwen Vereniging organiseert op donderdag 25 oktober om 20.00 uur een lezing in de Martinushof. Schrijver Paul Glaser zal op een boeiende manier komen vertellen over zijn boek Tante Roosje. Een waargebeurd verhaal waarin het schokkende en ontroerende leven van zijn tante wordt verteld.

Tijdens een bezoek aan concentratiekamp Auschwitz ontdekt Paul een koffer uit Nederland met zijn achternaam. Voor hem is dit het moment om het familiegeheim te onthullen. De ontdekking van de Joodse identiteit van zijn familie en het verzwegen lot van tante Roosje. ”Deze geschiedenis mocht niet geheim blijven.” Aldus Paul. Het belooft een bijzonder informatieve avond te worden waarbij het bestuur van de Hervormde Vrouwen Vereniging veel dames hoopt te mogen begroeten.