Tweede lustrum Buurtkennisquiz

In de Beaufortzaal van Het Beaufort wordt vrijdagavond de Buurtkennisquiz georganiseerd. Met als inzet de fraaie wisselbeker zullen de teams uit 11 verschillende buurtschappen vragen beantwoorden over de onderwerpen Sport – WK Voetbal en Olympische Spelen, Muziek, Beeldende Kunst en Film, Nederlandse taal, Beaufort Boulevard, Zuid Amerika, Verkeer, Breinbrekers, Nieuws 2018 en Markelo in Beeld. Vorig jaar wist Markelo Oost de buurtkennisquiz op haar naam te schrijven. Het winnende team zal in februari 2019 Markelo vertegenwoordigen bij de quiz tussen de verschillende kernen van gemeente Hof van Twente. Uiteraard kunnen de teams wel wat support gebruiken en dus zijn toeschouwers van harte welkom! Bovendien maken ze kans op een prijsje bij een goede beantwoording van de traditionele publieksvraag. De quiz begint om 20.00 uur en de toegang is gratis. De zaal is open vanaf 19.30 uur.