Filmvoorstelling in Het Beaufort

Donderdagavond om 20.00 uur wordt de film ‘Three Bilboards outside Ebbing Missouri’ gedraaid in de filmzaal van Het Beaufort. De film is een Brits-Amerikaanse misdaadfilm uit 2017 die geschreven en geregisseerd werd door Martin McDonagh. De hoofdrollen worden vertolkt door Frances McDormand, Woody Harrelson en Sam Rockwell. In deze film maken drie billboards veel los. Mildred Hayes maakt een gedurfde stap nadat er maanden verstreken zijn in de moordzaak van haar dochter zonder de dader gevonden te hebben. Op drie billboards, die weggebruikers naar haar stadje leiden laat zij een controversiële boodschap maken gericht aan William Willoughby, de sheriff van de stad. Als zijn hulpsheriff Dixon, een onvolwassen moederskindje met een voorliefde voor geweld, betrokken raakt, wordt de strijd tussen Mildred en Ebbings wetshandhavers alleen maar verergerd. Actrice Frances McDormand ontving voor haar rol in deze film als beste actrice zowel een Oscar als ook de British Academy Film Award. 

De filmvoorstelling in Het Beaufort start om 20.00 uur. De entree bedraagt € 7,50 per persoon inclusief een drankje in de pauze. Kaarten reserveren is mogelijk via de website van Het Beaufort.