Dames 1 speelt gelijk

Gisteren speelden de dames van Sportclub Markelo de uitwedstrijd tegen Lemelerveld VR1. Het was een spannende wedstrijd. Na 20 minuten scoorde de tegenstander en werd het 1-0. Gelukkig wisten de dames uit Markelo dit snel goed te maken door te scoren vanuit een vrije trap. Ymke Stomps schoot de bal, Anne Oplaat nam aan en Romy Rossing maakte af. 1-1 was de stand na 30 minuten. Helaas werd er kort daarna weer gescoord door Lemelerveld en werd het 2-1. In één van de laatste minuten van de eerste helft wist Maike Spijkerman een pass op Romy Rossing te geven en scoorde Romy daarmee haar tweede doelpunt. Met een stand van 2-2 gingen de dames de rust in.

In de tweede helft wist Lemelerveld pas in de 75e minuut vanuit het middenveld op goal te schieten. Het was een onhoudbare bal voor keepster Sophie Boogaard. Dit bracht de stand op 3-2. De dames van Sportclub Markelo gingen nogmaals opzoek naar de gelijkmaker en met succes. Maike Spijkerman wist door genoeg druk op de verdediging te zetten, de 3-3 met volle overtuiging in het net te schieten. Met deze eindstand werd er een punt meegenomen naar Markelo. Volgende week wordt er een bekerwedstrijd gespeeld. Om 11.00 uur spelen de dames thuis tegen V.V. Erix uit Lievelde.