SC Markelo aan kop na overwinning op Raalte

Ondanks een slechte eerste helft heeft Sportclub Markelo de thuiswedstrijd tegen SV Raalte vandaag met een eclatante overwinning afgesloten. Aan de Endemansdijk stond na 90 minuten uiteindelijk 5-1 op het scorebord. De eerste helft begon de thuisploeg niet goed wat resulteerde in een vroege tegentreffer in de 13e minuut. In de 27e minuut schoot Ferdi Pinkert vanaf 20 meter de bal net over de keeper het doel in. 1-1 bleef ook de stand tot de rust. Na de rust stond er een ander Markelo. Rene Kuijpers bracht de zwart-witten in de 64e minuut op voorsprong. Roland Stege kopte 5 minuten later een cornerbal in de kort hoek. Ton Jansen krulde 4 minuten later de bal in de verre hoek. In de 78e minuut bracht Bart Klumpers de score op 5-1 met de mooiste goal van de dag na een goede combinatie. Markelo gaat door de overwinning aan kop in de competitie.

Tot vandaag stond ABS op doelsaldo net boven Sportclub Markelo. De ploeg uit Bathmen had evenals Sportclub Markelo 9 punten uit 3 wedstrijden. De wedstrijd die de ploeg uit Bathmen vandaag moest spelen werd afgelast wegens het ontbreken van een scheidsrechter. Voor Sportclub Markelo staat volgende week een uitwedstrijd tegen Haarle op het programma, de volgende thuiswedstrijd is 28 oktober tegen Hector.