Dames 1 verliest van Warnsveldse Boys

Gisteren speelden de dames van Sportclub Markelo hun derde competitiewedstrijd tegen de koploper uit Warnsveld. Ze begonnen de wedstrijd sterk. Al in de eerste minuut kreeg Romy Rossing een kans door een pass van Sandra Stokreef, maar werd er niet gescoord. Het ging in de eerste helft gelijk op. Beide teams creëerden kansen. Helaas wisten de Warnsveldse Boys één minuut voor rust toch te scoren en was de stand 0-1.

De tweede helft begon zoals de eerste helft eindigde. Al in één van de eerste minuten kregen de dames wederom een tegendoelpunt en een kwartier later viel ook de 0-3. Een aantal minuten voor het eindsignaal kreeg Romy Rossing nog een laatste kans, maar deze werd helaas geblokt door de keepster uit Warnsveld. Ondanks de nederlaag is trainer René Langeler trots op hoe de dames vooral de eerste helft hebben gevoetbald en hopen ze volgende week weer met 3 punten terug te keren naar Sportclub Markelo. Dan wordt de uitwedstrijd tegen Lemelerveld VR1 gespeeld.