Twee jeugdfilms in Het Beaufort

In de herfstvakantie worden in Het Beaufort twee jeugdfilms vertoond. Op dinsdagmiddag 23 oktober is vanaf 14.00 uur de jeugdfilm ‘Kapitein Onderbroek’ te zien en zaterdag 27 oktober is vanaf 11 uur de film ‘Beeldspraak’ te zien. Deze laatste film is onderdeel van de Cinekid Hoftour waar tussen 3 en 27 oktober 4 nieuwe festivalfilms worden vertoond op podia in Hof van Twente. Cinekid is een film-, televisie- en mediafestival in Amsterdam voor kinderen van 3 tot 14 jaar. Het festival vindt elk jaar plaats rond de herfstvakantie.

Het Beaufort is een half uur voor aanvang van de filmvoorstellingen geopend. De toegangsprijs voor de film Kapitein Onderbroek bedraagt 3 euro inclusief een pauzedrankje. Voor de film Beeldspraak is de toegangsprijs 2 euro inclusief limonade voor de kinderen. De Nederlands gesproken film Beeldspraak duurt ongeveer 45 minuten en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.