Volgende maand presentatie ‘De Marke Kerspel Goor’

Op 19 oktober zal gravin van het Weldam Charlotte zu Solms-Sonnenwalde het eerste exemplaar in ontvangst nemen van het boek ‘De Marke Kerspel Goor’. Het boek dat ruim 600 pagina’s telt beschrijft de geschiedenis van de voormalige marke Kerspel Goor en is het zesde boek in een reeks succesvolle uitgaven van de Stichting Heemkunde Markelo. De auteurs van het boek kwamen veel informatie op het spoor uit de archieven van landgoed Weldam. Rentmeester Jan Zandvoort gaf zijn medewerking om de archiefstukken in te zien.

Het boek ‘De Marke van Kerspel Goor’ is tot 19 oktober bij voorinschrijving te koop op de website van de Stichting Heemkunde Markelo tegen een prijs van 25 euro. Vanaf 20 oktober is het boek te koop voor 27,50 euro bij Boekhandel Prins in Markelo, The Read Shop in Goor alsook bij de Stichting Heemkunde Markeo.