- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Kaarten Proef Markelo uitverkocht

De 725 kaarten voor de komende editie van het culinaire evenement Proef Markelo zijn uitverkocht. De website van het evenement is door de overweldigende belangstelling vanmorgen offline gegaan. “De kaartverkoop voor de editie van 2017 was binnen enkele dagen uitverkocht. Dat deze editie al binnen enkele uren uitverkocht is, hadden we als organisatie niet durven dromen. We zijn overweldigd door de enorme belangstelling voor Proef Markelo“, geeft Robert Volkers niet zonder trots aan namens de deelnemende Markelose horeca ondernemers.

Naast De Kroon waar het dessert wordt geserveerd worden deelnemers op 11 november gastvrij ontvangen bij Herberg de Kemper, ’t Wapen van Markelo, De Haverkamp, De Poppe, de Hoestinkhof, Bistro de Loep, de Herikerberg, De Vennebekken en Bistro de Tasca. 

Vanaf maandag 15 oktober t/m maandag 29 oktober kunt u uw gereserveerde kaarten afhalen bij Grand café de Kroon te Markelo. Bij het afhalen van uw kaarten kunt u deze betalen. Kaarten kosten 52,50 euro per persoon.