- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Pers media en videobeelden Dorpsfeest

In opdracht van Stichting Dorpsfeest Markelo hebben Stephan Kuipers, Apollonia Sligman en John Schuurs het afgelopen Dorpsfeest evenals in 2016 en 2017 weer diverse opnames gemaakt. Het Biljarten en Vogelschieten is sinds dit weekend al te zien op het speciale Dorpsfeestvideokanaal Markelo.nl. Vanavond is daar de reportage van het eerste duo van ‘Maarkels Gekuier’ bij gekomen. Rudi Bussink en Alexander Daalwijk trapten gisteren als eerste duo af tijdens het Frühschoppen. Morgen volgt er meer op Markelo.nl.

Hofstreek FM
Hofstreek FM zendt een extra radio uitzending uit op zondag 2 september vanaf 14.00 uur in het kader van Dorpsfeest Markelo. Afgelopen weekend waren zij live aanwezig bij de Biljartfinale, de Trap ‘m An Party, het Vogelschieten en de prijsuitreiking in de tent. De tijdelijke studio van Hofstreek FM was dit weekend ingericht bij Profile Markelo. Van hieruit zonden zij afgelopen zondag het Frühschoppen live uit op de radio. Hofstreek FM heeft besloten om deze uitzending nogmaals uit te zenden om zo de tentbezoekers, wagenbouwers en natuurlijk andere luisteraars nogmaals de kans te geven om dit programmaonderdeel van het jaarlijkse feest in Markelo te beluisteren.

Redactie Maarkelsnieuws en Fotoredactie Dorpsfeest Markelo
Door medewerking van Gerard Beverdam reparatie & service had de redactie van Maarkelsnieuws de beschikking over een snelle internetverbinding waardoor zij op korte afstand van de tent snel konden inspelen op het nieuws rondom het feest. Ook de fotoredactie werd vanuit dit punt aangestuurd waardoor we ook dit jaar weer kunnen nagenieten van niet alleen de videobeelden van KV Producties maar ook de foto’s die tijdens de verschillende programma items zijn gemaakt. De vele foto’s die afgelopen Dorpsfeest Markelo gemaakt door onder meer Wilco Tempelman, Marian Waanders, Arjen Keppels, Marja Noteboom en Gerrit Smit zijn te bekijken en te bestellen via www.dorpsfeestfotos.nl.