- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Nummer 15 in Grotestraat geopend

Het Markelose winkelbestand is sinds vandaag uitgebreid met de komst van Nummer 15 aan de Grotestraat. Het sfeervolle pand heeft na een ingrijpende verbouwing een frisse look gekregen. In de winkel kunt u van alles vinden op het gebied van koffie, thee en kadoartikelen. Agnes Mensink vertelt graag over de koffie- en theesoorten met het private label van Nummer 15 die zij aanbiedt in haar winkel. Het private label herbergt dan ook een breed assortiment theesoorten die allen voorzien zijn van ‘zet’ advies. Het ruime thee assortiment heeft specifieke Markelo’s getinte namen mee gekregen zoals bijvoorbeeld ‘de Hulpe’, ‘Eungs Schöppe’ en de ‘Herikerberg’. In de winkel die ruim oogt en een gezellige sfeer uitstraalt worden bovendien veel aanverwante artikelen aangeboden. Maar ook klein meubelen, een beperkt assortiment wijnen en heerlijke bonbons.

De bonbons zijn een ware smaakbeleving en worden door Agnes ingekocht in Limburg. Een product dat daar wordt vervaardigd met een duurzame gedachte voor mens en milieu maar waar smaakbeleving in een erg hoog vaandel staat. De bonbons zijn ware kunstwerkjes in de vitrine van Nummer 15. “Voorzien van een leuk doosje wordt het meteen een leuk kadootje voor bijvoorbeeld een bedankje of een verjaardag”, geeft Agnes aan.

Het buitenterras achter de winkel voorziet in de mogelijkheid om even heerlijk te genieten van een kopje koffie met een lekkernij van de dag. Wanneer de weersomstandigheden dit niet toelaten zijn er ook binnen een aantal tafeltjes beschikbaar. Voor mensen die minder tijd hebben is het mogelijk om een ‘Koffie to go’ te bestellen. Een mooie handige beker die zorgt dat men onderweg kan genieten van de koffie van Nummer 15. 

Agnes heeft veel zin in haar nieuwe uitdaging en is blij dat zij hierin gesteund wordt door haar gezin. Doordat haar man André momenteel vakantie heeft staan ze nu ook samen in de winkel. “Veel mensen hebben vanmorgen al een kijkje genomen in onze winkel en we hebben al erg veel leuke reacties mogen ontvangen. Nummer 15 is vandaag geopend tot 20.00 uur en morgen van 9.00 tot 18.00 uur. Zaterdag sluiten we om 17.00 uur”, vertellen André en Agnes vol enthousiasme.