Christiaan Mensink wordt columnist Maarkelsnieuws

Zijn eerste column schreef Jan Henk Berendsen op 25 augustus 2014. Samen met Frank Bussink, en vanaf november 2014 ook de Twentse Boerin, werden zij toentertijd benaderd door onsMarkelo om een column te schrijven. Door het samensmelten van onsMarkelo en Maarkelsnieuws  in 2015 werden deze columns voortgezet in de rubriek onsProat en werd het aantal columnisten uitgebreid. Zo schreven naast Jan Henk, Frank Bussink, de Twentse Boerin ook Gert Jan en Anne Oplaat voor onsProat. Momenteel zijn Niek Tijink, Diny Ebbekink en Willian Potman als columnist verbonden aan Maarkelsnieuws. Met het besluit van Jan Henk om zijn pen na bijna vier jaar door te willen geven lag er voor de redactie van Maarkelsnieuws een enorme uitdaging. Niet onmiddellijk hadden we dit in de gaten maar na toch wel een flink aantal Bekende Markeloërs te hebben benaderd om de plek van Jan Henk in te nemen, werd het ons duidelijk dat het vinden van een nieuwe columnist lastiger bleek dan gedacht. Maar; tijdens een gezellig onderonsje met wat bekende en onbekende Markeloërs meldde hij zich ineens en bijna spontaan. Christiaan Mensink uit Herike – Elsen zal het team van columnisten gaan versterken. Zijn eerste column zal op zondag 1 juli te lezen zijn op Maarkelsnieuws. Het volledige team achter de schermen van Maarkelsnieuws wenst Christiaan natuurlijk veel succes bij het schrijven van zijn columns voor onze lokale nieuwssite. 

“Het lijkt me erg leuk en uitdagend om eens in de maand een column de deur uit te doen. Helaas Diny, ben ik niet de jonge dame die het team komt versterken maar je mag me best Christina noemen als jij dat fijn vindt. Jan Henk, jammer dat je er mee stopt ik mocht je columns altijd graag lezen. Maar ik geef je groot gelijk dat er verloop moet blijven binnen een club/organisatie. Ik heb besloten de columns kort en bij mezelf te houden. Ik kan beter een makkelijk te lezen verhaal typen dat lekker weg leest en even amuseert dan dat ik een goed inhoudelijk stukje werk af kan leveren want hier ben ik nou eenmaal niet zo goed in”, aldus Christiaan.