Tweemaal goud voor ZPC de Hof

Nadat het estafetteteam gisteren al een bronzen plak wist te halen was ook de tweede sportdag van de Special Olympics Nationale Spelen 2018 erg succesvol voor de sporters van ZPC de Hof. Ronnie Haringman wist zowel op de 25 meter schoolslag als 50 meter vrije slag een gouden plak te behalen. Bij de 50 meter vrije slag wist ZPC de Hof beslag te leggen op het hele podium met een tweede plek voor Frederieke Jongsma en een derde plek voor Peter Dolman. Na een weekend in het Olympisch dorp zijn de sporters inmiddels weer thuis.

De resultaten van de deelnemers namens ZPC de Hof:

50 meter schoolslag:
2e plek: Karin Dekkers
3e plek: Peter Dolman
5e plek: Frederieke Jongsma

25 meter schoolslag:
1e plek: Ronnie Haringman
2e plek: Robin van Sermond

50 meter vrije slag:
1e plek: Ronnie Haringman
2e plek: Frederieke Jongsma
3e plek: Peter Dolman
4e plek: Robin van Sermond
6e plek: Karin Dekkers