- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Roefeldag 20 Juni 2018

20080514_jammarkeloDe Roefeldag vindt dit jaar plaats op woensdagmiddag  20 Juni. Een unieke mogelijkheid voor kinderen die in groep 7 en 8 zitten en in Markelo wonen of naar school gaan, om een kijkje te nemen in het echte bedrijfsleven. Tot en met aanstaande vrijdag 18 mei kunnen de basisschoolkinderen zich aanmelden voor deze leerzame dag. 

Stichting JAM – Jeugd Activiteiten Markelo, organiseert al enkele jaren een roefeldag voor de jeugd die een kijkje achter de schermen kunnen krijgen bij verschillende bedrijven in Markelo. Een kans die je anders niet zo snel krijgt. Voor zowel de basisschoolleerlingen als de bedrijven zeer leerzaam. De leerlingen mogen bij twee bedrijven kijken, nadat ze hun drie voorkeuren hebben doorgeven waarbij een bedrijf naar voorkeur sowieso ingepland zal worden voor een bezoekje.

Het bestuur van Stichting JAM benadrukt dat deze middag alleen voortgang kan krijgen als er zich ook begeleiders in de vorm van ouders, opa’s, oma’s, buren en/of oppas zich opgeven om de groepjes leerlingen te willen begeleiden.

Via deze link kunnen leerlingen zich opgeven, na de informatiebrief volgt het aanmeldingsformulier waar ook begeleiders kunnen worden vermeld.

Hierbij de selectie van deelnemende bedrijven die dit jaar hun deuren hebben geopend voor hun eventuele medewerkers van de toekomst