- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Kaartverkoop Bak oe ’n Ei gestart

De firma Bak oe ’n Ei tekent dit jaar alweer voor de 13e editie van het gelijknamige evenement, dat samen met Herberg de Kemper traditioneel tijdens het Paasweekend wordt georganiseerd. Ook dit jaar wordt er tijdens dit weekend een gevarieerd programma aangeboden in de feesttent aan de Kemperweg. Vrijdag 30 maart trappen de dj’s van Firma Bak oe ’n Ei af en zorgen zij voor de eerste muzikale omlijsting. ’s Avonds wordt de feesttent omgetoverd tot een Oktoberbierfesttent en is het aan de Anseltaler Party Express om de tent op zijn kop te zetten met onder meer schlagers en polka’s. De zaterdagavond staat bekend als de piratenfeestavond. Dit jaar heeft de organisatie de de CCR Revival band, Henk Wijngaard en Harten 10 weten vast te leggen voor de muzikale invulling. “Over het programma van de zondagavond wordt nog niets losgelaten behalve dat het de Suprise Zoeper Sunday heet. Het zal een ludieke, gezellige avond worden met diverse leuke acties en acts’, aldus Erwin van Doornspeek. 

Voor de vrijdag- en zaterdagavond zijn er kaarten verkrijgbaar bij Herberg de Kemper. Een entreebewijs voor de vrijdagavond kost €  7,50 per persoon en voor de zaterdagavond  € 10,- per persoon. een passe-partout geeft toegang voor beide dagen en hiervan bedragen de kosten €  15,- per persoon. Voor de zondagavond geldt een vrije entree. Verder is de tent het gehele weekend overdag, vrij toegankelijk.

De DJ’s van Bak oe’n ei zijn het gehele paasweekend vanaf vrijdagmorgen 30 maart live te beluisteren op de radio via evenementenfrequentie 88.40 MHz op de FM-band. Tevens kunt u de muziek ook beluisteren via de stream op de website.