Sportclub verloren van FC Aramea

Sportclub Markelo heeft de positieve flow van de laatste wedstrijden niet voort kunnen zetten, ze verloren vandaag met 0-2 van FC Aramea. Voor Markelo is dit een tegenstander waartegen het moeilijk voetballen is, met technische voetballers die goed uit de voeten kunnen op kleine ruimtes. Na ongeveer een kwartier spelen namen de bezoekers het heft in handen en in de 27e minuut kwam een schot terug van de binnenkant paal en werd door een oplettende speler van Aramea binnen getikt. De Markeloërs speelden geen van allen hun beste spel en creëerden weinig kansen. De ruststand was dan ook 0-1. Na rust werd er aan Markelose kant gewisseld, in het veld kwamen Bjorn Groot Roessink, Roland Stege en Robin Wagenaar. Ook deze mannen konden vandaag niet het verschil maken. In de 58e minuut kon de spits van Aramea een voorzet aannemen en de 0-2 binnen tikken. Conclusie van vandaag is dat Markelo weinig tot geen kansen heeft gecreëerd en dit resulteerde vandaag in een verdiende nederlaag, aldus leider Peter Stokkers. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen TVO op het programma. TVO speelt op gras, dus het is nog afwachten of het weer het volgende week toelaat om te voetballen.