Acroduo Demi en Iris plaatst zich voor ONK

Het acroduo Demi en Iris van Gymvereniging Markelo hebben afgelopen zaterdag een 1e plek weten te behalen tijdens de 3e plaatsingswedstrijd in de Eurosporthal in Dinxperlo. Het duo dat uitkomt in de klasse damespaar E-senior heeft zich met deze prestatie tevens geplaatst voor de Oost Nederlandse Kampioenschappen. Naast dit succesvolle duo kwamen ook Lynn en Nienke in de klasse instap op de mat in de sporthal in Dinxperlo. Zij werden beloond na een nette oefening met een tweede podiumplaats.

Het trio Fabiën, Iris en Senne kwamen uit in de klasse E-jeugd en wisten met hun oefening een 5e plaats te behalen. In de klasse E-junior kwamen Romee, Yvon en Kaelin uit die met de door hun uitgevoerde dans met een 4e plaats werden beloond. Het duo Mandy en Isabel kwamen op een 4e plaats terecht met hun oefening. Zij kwamen uit in de klasse E-Junior dames paar. Ook zij zetten een nette routine neer, waarbij alles eigenlijk heel lekker liep. Jammer dat de andere teams maar net ietsje hoger scoorden. Lobke, Bente en Desi kwamen uit in de klasse trio E-senior. Het trio zette een nette dans neer waarmee ze net buiten de podiumplaatsen terecht kwamen op een 4e plek.

Op 10 februari zal de 4e plaatsingswedstrijd plaatsvinden in Winterswijk, hier zullen de andere teams hun best gaan doen om zich ook te kunnen plaatsen voor de ONK op 17 maart in Wapenveld. Na deze wedstrijd wordt ook duidelijk of er nog meer teams geplaatst zijn.