SC Markelo verliest oefenduel SV Wilhelminaschool

Vanmiddag speelde Sportclub Markelo op het hoofdveld aan de Endemansdijk een oefenduel tegen Sport Vereniging Wilhelminaschool uit Hengelo. Een wedstrijd waarbij trainer Anne de Jong zijn team zag spelen tegen de voetballers die hij volgend seizoen onder zijn hoede zal krijgen. Andersom gold dat ook voor Rutger Kats, de trainer van SV Wilhelminaschool. In december tekende Rutger Kats zijn contract bij de Markelose voetbalclub. De eerste helft lieten de teams zien aan elkaar gewaagd te zijn. Na het fluitsignaal van scheidsrechter Barry Hondelink moesten de Markeloërs toch met een 0-1 achterstand de kleedkamers opzoeken tijdens de rust. In de volgende 45 minuten was het spelverloop niet anders maar wist Robin Wagenaar de gelijkmaker te scoren na een goede voorzet van Jordie Vagevuur. Waar de Markeloërs op dat moment goed op dreef waren rolde de bal echter niet over de doellijn van de tegenstander. Uiteindelijk wist de ploeg van Rutger Kats de eindstand op 1-2 te zetten. Een gelijkspel tussen de ploegen zou zeker verdiend zijn geweest gezien het spel dat beide clubs op de kunstgrasmat lieten zien.