Medisch Centrum Brook bij Brooktoneel

Vol enthousiasme zijn de toneelspelers in het Markelosebroek aan het repeteren om op 2, 3, 7, 9 en 10 februari te kunnen schitteren op het podium van de Brookschole. Dit jaar heeft de groep gekozen om de komedie Medisch Centrum Brook uit te voeren. De regie ligt in handen van Arie Lodeweges. In de komedie wordt een man verdacht van een bankroof en slaat op de vlucht voor de politie en rent in blinde paniek een gebouw binnen. Wat daar allemaal op volgt zult u haast niet voor mogelijk houden….

“Inmiddels is de kaartverkoop gestart en is de laatste avond ook al uitverkocht”, vertelt Willian Potman. Kaarten kunnen besteld worden door een mail te sturen of telefonisch bij Monique Ikkink 0547-363760. Kaarten kosten 5 euro per stuk, de basisschooljeugd mag gratis naar binnen. De uitvoeringen zijn in de grote zaal in de Brookschole, aan de Larenseweg 44 in Markelo. De zaal is open vanaf 19.00 uur, het toneel begint om 20.00 uur. In de pauze zal er een verloting gehouden worden.