- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Meer energie en lekkerder in je vel!

Osteopathiepraktijk Markelo organiseert op 1 februari  vanaf 19.45 uur een lezing met het thema: Meer energie en lekkerder in je vel! HR adviseur, trainer & coach Astrid Onijs vertelt tijdens deze interactieve lezing over de methodiek van ‘The Lab of Life’. Je wordt uitgedaagd om verder te kijken naar wat jij zou willen veranderen in jouw energiebalans. Jij weet immers zelf het beste wat je nodig hebt om lekker in je vel te zitten! Vanaf 19.30 wordt u in de praktijk ontvangen met koffie en thee. De entree is vrij toegankelijk, wel wordt gevraagd om u vooraf aan te melden door een mail te sturen onder vermelding van ‘lekker in je vel’.

Een bomvolle agenda. We hollen van hot naar haar. Verplichtingen waarvan we denken er niet onder uit te kunnen. Het voldoen aan verwachtingen. Het willen presteren op alle vlakken. Hoe vaak hebben we niet het gevoel geleefd te worden? Mensen zijn er hartstikke goed in onszelf een stressvol leven te bezorgen. Na verloop van tijd wordt ons lontje korter, we zijn moe, prikkelbaar en hebben we niet veel zin om iets te ondernemen. Het wordt dan tijd om je leven onder de loep te nemen. Hoe is de balans tussen werk en privé? Welke keuzes maak je? Wat geeft jou energie? Wat kost jou energie?

Bij energie denken we vaak automatisch aan hoe we ons lichamelijk voelen, maar er zijn meer soorten energie. Denk hierbij aan emotionele energie: hoe sterk sta je in je schoenen? Mentale energie: hoeveel ruimte heb je in je hoofd? Of Levensenergie: Hoe tevreden ben jij met hoe jouw leven eruit ziet? De balans tussen deze soorten energie bepalen je vitaliteit. Wil je meer energie en motivatie creëren bij jezelf? Dan is het belangrijk om eerst te kijken binnen welke energiesoort er voor jou winst te behalen valt.