- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Succesvolle 2e plaatsingswedstrijd

Maar liefst drie teams van Gymvereniging Markelo mochten zich afgelopen weekend presenteren op de plaatsingswedstrijd acro in Sporthal ’t Riet in Ede. Het E-duo Eva en Femke mochten de spits afbijten. Zij lieten zien goed geoefend te hebben daar de oefening strak in elkaar zat en veel elementen netjes en synchroon verliepen. Ze behaalden hiermee een 8e plaats. Hierna kwam het jeugd E-trio, met Doeke, Elize en Fleur uit. Ook dit trio is vanaf november druk aan het trainen geweest om deze routine onder de knie te krijgen. De dames bleken al goed op elkaar ingespeeld, zij werden beloond met een 6e plek.

Als laatste op deze wedstrijddag, kwam het duo van de Junioren E-lijn op de mat, Felicity en Caitlyn. “Dit duo traint al langer met elkaar en voelen elkaar feilloos aan. Dit was dan ook te zien in de manier waarop ze alle elementen vloeiend in elkaar over lieten gaan. Terecht trots namen de meiden aan het eind van de middag, de beker voor de 3e plaats in ontvangst”, aldus Monique Scholten.

Deze teams mogen op 10 februari in Winterswijk opnieuw hun routine laten zien. De dames die op 6 januari hun wedstrijden hebben gehad, zullen op 3 februari in Dinxperlo uitkomen voor GV Markelo. Hiermee kunnen ze zich plaatsen voor de volgende ronde.