- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Nie’j Joar Win’n met Boh Foi Toch

Het optreden van de legendarische band Boh Foi Toch vorig jaar bij Bistro de Tasca zorgt er voor dat het Nie’j Joar Win’n op deze specifieke Twents-Achterhoekse wijze op 7 en 14 januari 2018 een vervolg gaat krijgen. “Een intieme zondagmiddag bij ons in de zaal moet de basis zijn voor een daverend concert voor jong en oud, voor maximaal 22 bezoekers. Wat mij als ondernemer aanspreekt is de gezellige sfeer en de mix van mensen. We hebben bewust gekozen voor publiek vanaf 18 jaar en je merkt tijdens zo’n middag dat 20’ers en 70’ers geweldig samen gaan en er samen met de band een super fijne sfeer van maken”, geeft Jan Willem Lammertink aan. Na het optreden staat een stamppotbuffet klaar waar men op reservering na het optreden aan jan schuiven.  “Er zijn zelfs hele buurten en vriendengroepen die bij ons komen ‘Nie’j joar win’n’. Dus tijdig je kaarten reserveren is wel noodzakelijk, want vol is echt vol”, aldus Jan Willem.

Boi Foi Toch is een Achterhoekse band en op gericht in 1989. Jan Manschot en Hans Keuper startten met Boh Foi Toch en vroegen gitarist Ferdi Jolij en bassist Willem te Molder erbij. De naam betekent zoiets als: Tjongejonge, ’t is me wat! In 1997 stapte drummer Jan Manschot uit de band. Hij werd vervangen door Han Mali, afkomstig van de zojuist opgeheven Tim Disney Band. Aan het eind van 2005 verliet Ferdi Jolij de band om weer bij zijn oude groep Normaal te gaan spelen. Hij werd opgevolgd door de (eveneens ex-Normaal) gitarist Paul ‘Mealmoes’ Kemper. In 2015 vierde Boh Foi Toch zijn 25-jarig jubileum met speciale concerten en een nieuw album.

De kaarten zijn te reserveren door een mail te sturen en kosten 20 euro per persoon. Deelnamekosten aan het stamppotbuffet na afloop bedraagt 16,50 euro per persoon. de zaal is beide middagen geopend vanaf 13.30 uur. De sound check staat gepland om 14.00 uur waarna het concert om 15.00 uur zal beginnen.