Il Campanile opnieuw in Lekker500

Italiaans restaurant Il Campanile in Markelo heeft opnieuw een vermelding gekregen in de Nederlandse Restaurantgids Lekker500. Sinds 2014 heeft Il Campanile deze vermelding elk jaar weten vast te houden in de onafhankelijke restaurantgids die is samengesteld uit de kritische rapportages van 68 professionele rapporteurs. Restaurants die in Lekker staan worden minstens één keer per jaar bezocht. Il Campanile is enorm blij met de positieve beoordeling in de Lekker500 en daarbij trots op het enthousiaste team. 

Het Zwolse driesterrenrestaurant De Librije staat op nummer 1 in de Lekker500 van 2018. Op een haar na hebben zij de winnaar van vorig jaar, Inter Scaldes in Kruiningen weten te verslaan. Ciel Bleu in Amsterdam stijgt van de zevende plek in Lekker500 2017 naar een derde plek in de 40ste editie van Nederlands oudste en meest gelezen culinaire gids.