- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Juf Annelies neemt afscheid na 42 jaar

Maar liefst 42 jaar is Annelies van der Sluis werkzaam in het onderwijs. Waarvan zij de laatste 26 jaar deel uitmaakte van het OPO-onderwijs. Op OBS Stokkum is zij al weer vele jaren een bekend gezicht voor de kinderen, ouders en grootouders. Ze startte in Stokkum als kleuterjuf, gaf even les aan de middenbouw maar de laatste jaren was zij een vast gezicht voor de groepen in de bovenbouw. Vandaag neemt zij ongetwijfeld met gemengde gevoelens afscheid en gaat zij genieten van haar vrije tijd samen met haar man Bert, kinderen en kleinkinderen. De juffen en kinderen hebben haar vanmorgen thuis opgehaald met paard en koets voor een dag vol verrassingen op haar laatste werkdag. Zo werd Juf Annelies vanmorgen dan ook al getrakteerd op een erehaag bij school, “champagne”, een geweldige musical opgevoerd door de kinderen, cadeautjes, liedjes en heel veel lieve woorden waarvan ze zichtbaar genoot.  

Collega’s van OBS Stokkum geven unaniem aan dat zij juf Annelies enorm gaan missen. “Je bent een gezellige, lieve collega met veel humor. Iemand die niets te veel is, alles weet te liggen in school en altijd een luisterend oor heeft. Eigenlijk ben je de lieve moeke van ons team”, aldus het team. “Ik geniet van de kinderen en houd van mijn werk. Op mijn vrije dag kwam ik ook dikwijls even langs en dat hoop ik te blijven doen maar wel in mindere mate”, lacht Annelies. Ondanks dat juf Annelies inderdaad veel aanwezig was op school en ook op haar vrije dag maar plotsklaps op school kon opduiken wisten haar collega’s samen met de kinderen toch in het diepste geheim een geweldige dag voor haar te kunnen voorbereiden.

Vanmiddag is er tussen 15.00 en 16.30 uur volop gelegenheid om Annelies het allerbeste te wensen tijdens een receptie in ‘t Gebouwtje van Stokkum.